Șofer - Smart Driver

Șofer Oferim un parteneriat Smart colaboratorilor noștri în materie de ride-sharing: Uber, Bolt și Freenow. Dacă ți-ar plăcea să fii șofer de pasageri, hai în echipa noastră! Fii Smart! Înscrie-te

Devino un șofer de succes!

Îți place să conduci?
Vino in echipa Smart Driver să devii un șofer smart in cadrul unei flote cu un înalt standard de calitate.

Lucrezi când vrei

Transportă pasagerii cu eleganță și stil indiferent de zi sau oră, tu decizi când și cât vrei să conduci smart!

Plăți săptămânale

Efectuăm plățile săptămânal, iar tu îți poți urmări cu ușurință câștigurile prin intermediul aplicației dedicate.

Contract individual de muncă

Ai garanția unui contract individual de muncă serios încă din prima zi de activitate alături de echipa noastră.

Ia-ți vehiculul de la noi

De la noi poți închiria vehicule în mod avantajos. De asemenea, îți oferim carduri de reducere pentru carburant.

Șoferii sunt responsabili cu transportul de persoane către destinațiile indicate. Scopul principal al unui Șofer de ridesharing este să efectueze aceste transporturi la adresa corectă și în timp util, menținând un raport profesional cu clienții.

Practic, ei vor lua persoanele de la adresa de pornire și, cu ajutorul aplicațiilor de navigație, vor găsi cea mai scurtă rută pentru a le transporta către destinație în cel mai scurt timp, cu respectarea legislației de rigoare.

Ca să fii un șofer de succes și respectat, ai nevoie să întrunești și/sau să-ți dezvolți câteva calități de bază.

În mod evident, în primul rând trebuie să deții un permis de conducere, să ai destulă experiență în domeniu și să fii apt din punct de vedere fizic să efectuezi această meserie. Însă asta nu e suficient.

Un șofer de ridesharing Smart este unul de încredere, politicos, prompt, cunoaște cele mai bune rute și lucrează bine în echipă și în medii aflate în schimbare rapidă. E genul care își menține vehiculul curat și la parametrii optimi de funcționare, se asigură mereu că a înțeles comanda, răspunde la întrebări și nemulțumiri, asigură un mediu plăcut în vehicul, acceptă plata pentru servicii și este preocupat de asigurarea unei experiențe cât mai bune clienților săi.

Te-am descris pe tine?

Înscrie-te

Cum te înrolezi?

Selectezi poziția de șofer
Intri în secțiunea dedicată, citești cu atenție descrierea și alegi să candidezi pentru un post disponibil parcurgând pașii necesari.
1
Completezi formularul
Ești atent la detaliile solicitate și le introduci cât se poate de corect și de complet. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru buna desfășurare a procesului de angajare.
2
Te contactăm pentru interviu
Dacă detaliile oferite de tine ne atrag atenția și considerăm că te-ai potrivi perfect în echipa Smart Driver, luăm legătura cu tine în cel mai scurt timp la datele de contact pe care ni le-ai furnizat.
3
Începem colaborarea
Super! Ești parte a echipei Smart. Acum arată-ne că am luat decizia potrivită și adu-ți și tu contribuția la asigurarea unui standard înalt de calitate asociat cu tine, ca profesionist, dar și cu brandul nostru.
4
Selectezi poziția de șofer
Intri în secțiunea dedicată, citești cu atenție descrierea și alegi să candidezi pentru un post disponibil parcurgând pașii necesari
1
Completezi formularul
Ești atent la detaliile solicitate și le introduci cât se poate de corect și de complet. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru buna desfășurare a procesului de angajare
2
Te contactăm pentru interviu
Dacă detaliile oferite de tine ne atrag atenția și considerăm că te-ai potrivi perfect în echipa Smart Driver, luăm legătura cu tine în cel mai scurt timp la datele de contact pe care ni le-ai furnizat
3
Începem colaborarea
Super! Ești parte a echipei Smart. Acum arată-ne că am luat decizia potrivită și adu-ți și tu contribuția la asigurarea unui standard înalt de calitate asociat cu tine, ca profesionist, dar și cu brandul nostru
4

Înscrie-te acum pentru o carieră Smart!


  CurierȘofer

  Pentru orice întrebare, nu ezita să ne contactezi!

  Pentru orice întrebare, nu ezita să ne contactezi!

  Ce spun șoferii noștri

  Salut, numele meu este Mihai, am 35 de ani, iar pe lângă jobul de zi cu zi sunt și șofer de ride sharing de mai bine de 3 ani. Motivul pentru care am ales să mă alătur echipei Smart Driver a fost unul foarte întemeiat: am găsit suport și înțelegere. Chiar dacă am un full time job, îmi face o deosebită plăcere să conduc Smart, nu numai pentru un câștig suplimentar, care nu este deloc de neglijat, dar și pentru că îmi place să conduc. Pe lângă asta, am avut plăcerea să cunosc oameni noi, oameni frumoși, oameni cu care am avut diverse conversații pe diverse teme, oameni de la care uneori am avut ceva de învățat (îmi place să cred că și unii dintre ei au avut ceva de învățat de la mine) și oameni cu care am schimbat cărți de vizită (nu știi niciodată ce oportunități se pot ivi și ce uși se pot deschide). Astfel, pentru mine este mai mult o activitate care mă relaxează și mă ajută să mă deconectez de la rutină și să mă reconectez cu oamenii și cu mine însumi. Tot datorită echipei Smart Driver, am plăcerea să conduc un automobil hybrid, ceea ce mi-a schimbat complet perspectiva asupra șofatului și a noilor tehnologii. Recomand cu mare drag oricui dorește să facă asta să aleagă Smart Driver! Drumuri bune și succes!
  Mihai
  Șofer de ridesharing
  Salut, mă numesc Sebi, am 22 ani și sunt șofer de RideSharing. Până acum am schimbat câteva domenii de activitate profesională, însă tot timpul RideSharing-ul era planul de rezervă. Am lucrat în IT aproape un an dar am realizat că nu mă potrivesc unui job de birou 08-17. Impreună cu tatăl meu am lucrat ca tinichigiu-vopsitor auto, aveam garajul nostru cu tot echipamentul necesar însă fiind alergic la praf am fost nevoit să renunț. Am condus mai mult timp un Audi deoarece sunt fan al acestui brand dar de curând am ales eficienta unei mașini hibrid Toyota. Indiferent de mașină, indiferent de platformă, Uber, Bolt, FreeNow, BlackCab, totdeauna bucuros in a transporta pasagerii la destinația dorită. Încurajez pe oricine să încerce aceasta activitate și să ne vedem cu bine in trafic!
  Sebastian
  Șofer de ridesharing