Tesla - Smart Driver

Tesla Îți oferim experiențe elegante Smart, de la test drive la deplasări, cu cel mai performant automobil Tesla Model S P100D. Află mai multe

Despre serviciile Tesla

Elegant. Cool. Puternic. De succes. Grandios. Recunoscut. Eficient. Curat.

Îți place cum sună aceste atribute? Îți dorești să fii asociat cu ele? Puține lucruri pot reuși să facă asta pentru tine așa cum reușește un automobil Tesla. În special ultimul model, S P100D, pe care îl avem în dotare la Smart Driver.

Fie că te înscrii la un test drive, fie că te lași condus cu prestanță pe străzile orașului de unul dintre șoferii Smart, fă-ți o favoare: îndeplinește-ți curiozitatea și plăcerea de a simți „la cald” ce înseamnă un automobil cu mușchi și stil, dar în același timp și prietenoasă cu mediul.

Suntem singurii din România care îți pot oferi servicii efectuate cu această minune tehnologică de la Tesla. Profită Smart!

Tipuri de servicii

Curse private

100lei/cursă
Deplasează-te în interiorul orașului Cluj-Napoca cu un tarif fix prestabilit. Nu-ți face griji, pentru deplasări mai lungi vei putea negocia tariful cursei.

Evenimente

200lei/h
Fie că vrei să ajungi la un eveniment important sau să realizezi un material foto-video, îți oferim un serviciu Smart de închiriere asistată ca să te bucuri de eleganța și puterea Tesla.

Test Drive

500lei/h
Bucură-te de experiența unui Model S P100D timp de 60 de minute, dar ai grijă: se spune că principala problemă cu acest bolid este că nu-ți prea vine să păstrezi viteza mai jos de limita maximă. În rest, vezi unde te duc cei 800 CP. Distracție plăcută!

Curse business

Tarifvariabil
Dacă reprezinți o companie și dorești să beneficiezi de un abonament la serviciile Tesla, îți asigurăm tarife Smart avantajoase.

Cum beneficiez de un serviciu Tesla?

Alegi serviciul
Intri în secțiunea dedicată de pe site, citești descrierea serviciilor și alegi să folosești unul dintre serviciile noastre Tesla parcurgând pașii necesari.
1
Completezi formularul
Ești atent la detaliile solicitate și le introduci cât se poate de corect și de complet. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru buna desfășurare a colaborării și a furnizării serviciilor Tesla.
2
Te contactăm
În momentul în care am primit informațiile legate de necesitățile tale, luăm legătura cu tine în cel mai scurt timp pentru a stabili în amănunt detaliile privitoare la desfășurarea serviciilor Tesla în cel mai Smart mod.
3
Beneficiezi de serviciul dorit
Super! Tocmai ai devenit parte a echipei de clienți Smart. Acum rămâne să te bucuri de tot ceea ce îți poate oferi doar un automobil ca Tesla Model S P100D.
4
Alegi serviciul
Intri în secțiunea dedicată de pe site, citești descrierea serviciilor și alegi să folosești unul dintre serviciile noastre Tesla parcurgând pașii necesari
1
Completezi formularul
Ești atent la detaliile solicitate și le introduci cât se poate de corect și de complet. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru buna desfășurare a colaborării și a furnizării serviciilor Tesla
2
Te contactăm
În momentul în care am primit informațiile legate de necesitățile tale, luăm legătura cu tine în cel mai scurt timp pentru a stabili în amănunt detaliile privitoare la desfășurarea serviciilor Tesla în cel mai Smart mod
3
Beneficiezi de serviciul dorit
Super! Tocmai ai devenit parte a echipei de clienți Smart. Acum rămâne să te bucuri de tot ceea ce îți poate oferi doar un automobil ca Tesla P100
4

Rezervă-ți locul acum ca să beneficiezi de cele mai bune servicii!

Rezervă-ți locul acum ca să beneficiezi de cele mai bune servicii!

Ce spun clienții noștri

Early Christmas present from @smart.driver.ro 🔥 Thank you!!
Ciprian Iacob
@cip_jacobs
Awesome experience to say the least! 👌🏻❤️
Alma Nicole
@almanicoleofficial